Ik ben in Chili------- I'm in Chili
Door: Marinda
Blijf op de hoogte en volg Marinda
04 September 2008 | ,
Hallo allemaal,
even een kort berichtje. Gisterochtend om 7.00 plaatselijke tijd ben ik in Santiago geland. Dit weekend zal ik een langer bericht schrijven om jullie alles te vertellen. Ik zit nu in een thee paradijs met wifi waar ze Twinings thee hebben en alfajores!
Liefs,
Marinda
---------------------------
Dear friends,
here a short message from Santiago. I arrived yesterday morning at 7.00 local time. This weekend I'll write a longer message about everything that happened. At the moment I'm in a "teaheaven" where they serve Twinings and alfajores.
Love Marinda
Love Marinda
04 September 2008 - 17:38
Yvonne:
Hey Marin,
Fijn te horen dat je goed bent aangekomen! Kunnen we naar elkaar zwaaien, haha! Zou je zodra je een adres hebt deze kunnen sturen, heb een kaartje voor je klaarliggen ;) Heel veel succes daar en geniet ervan,
Kus, Yvonne -
04 September 2008 - 17:39
Yvonne:
P.S. Jeej, ik ben de eerste! :P -
04 September 2008 - 17:50
Deborah:
Hey Marin!!!
Helemaal toppie dat je goed bent aan gekomen!!!
Hoop snel weer van je te horen!!!!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXJES DEB -
04 September 2008 - 18:30
Jan Albrecht:
Fantastisch hoor en de zomer komt eraan daar enalle stukjes gaan passen. Maak er een perfecte start van. Hoe was de stop over in NY (oeps) en ATL.??? -
05 September 2008 - 06:55
Papa:
geniet en maak er en mooie tijd van
kus papa/mama -
05 September 2008 - 08:53
Marjan:
Gelukkig kan je daar ook thee drinken ;)
Hoe was de vlucht? Ik ben benieuwd!
kus -
05 September 2008 - 10:25
Cristel:
Lieve Marin,
Gelukkig ben je goed aangekomen. Heel veel plezier daar!
Kussen Cris en Geof -
05 September 2008 - 13:52
Tammie:
Hee zus, ben blij dat je goed bent aangekomen!!
En heel erg benieuwd hoe je appartement is!
Heel veel plezier, geniet ervan!
Liefs, Tam
05 September 2008 - 17:42
Florence:
Lieve marinda
Maak er een te gekke tijd van!!
Liefs Florence -
06 September 2008 - 06:13
De Egels:
Hallo lieve zwerfster,
Gelukkig ben je goed aangekomen. We hebben het hele verhaal van pappa en mamma gehoord! Toen wij in Augustus in Verona/Italie waren is ons dat door 20 km file ook overkomen. We hebben van de nood een heel plezierige deugd gemaakt doordat we de gelegenheid kregen in Venetie rond te kijken.
Geniet van Zuid Amerika en spaar genoeg centjes om over de Nasca vlakte te kunnen vliegen! Wij hebben dat helaas gemist.
Veel liefs uit De Egel/Soest